6 Ağustos 2013 Salı

Oje Kurutucu ve Aseton

Hepimiz ojelerimizi özenerek tırnaklarımıza sürüyoruz. Kurumasını bekliyoruz. Kuruma esnasını hızlandırmak adına ve ojemizin tırnakta dağılmaması adına oje kurutucu muhteşem bir ürün. Diyelim ki bir davete yetişeceğiz hızlı bir şekilde ojemizi sürdük. Peki kıyafetimizi giyerken ellerimiz ya sağ sola çarparsa? Ki bu bana çok oluyor. :) İşte bunun için oje kurutucu kullanmanızı öneririm. 1 dakika içinde hemen kurutuyor.




Kombinlerimize uydurup hoş görüntüye neden olmasını sağladığımız ojelerimizi çıkarma faslı da ayrı bir olay. :) Ben pamukla çıkarmak yerine aşağıda yüklemiş olduğum resimdeki asetonu kullanmayı tercih ediyorum. Evet açık renkli ojeler pamuk yardımıyla çok kolay çıkıyor. Ama koyu renk ojeler o kadar kolay çıkmıyor. Özellikle kırmızı, bordo, siyah vs.. 
Şelale marka aseton benim bir numaralı favorim. En azından tırnağın kenarlarına dağılmadan sadece oje olan bölgeyi çıkarıyor. Kullanımı da oldukça kolay. Parmağınızı süngerin içinde sağa sola döndürmeniz yeterli. Saniyeler içinde sonuca ulaşacaksınız. Sizlere de kullanmanız açısından öneririm. 



2 yorum: