4 Ağustos 2013 Pazar

Takma Tırnak Faciası

Uzun zamandır takma tırnak alıp, denemek istiyordum. Fakat bugün bana çok kötü bir gün yaşattı..

İlk olarak bütün hevesimle takma tırnakları tek tek tırnaklarıma taktım. Takma tırnağım frenchli takma tırnaktı. Ama üstünden iki kat Flormar 319 numaralı ojemle geçtim.. Gerçekten mükemmel oldu. Hoşuma da gitti. Zaten frenchi her bayan çok beğenerek kullanıyor. Ve her kombine rahatlıkla yakıştırıyor..     

Ama iş çıkarma işlemine gelince  hoppss!!! 

Yapışkanını çok sürmememe rağmen çıkarırken beni acayip zorladı. Suda 15 dakika bekletin diyor. Bekletme sürem 25 dakikayı bile aştı diyebilirim. Ama hala çıkmadı. Neyse sağ elimdeki takma tırnakları çıkardım zar zor. İş sol ele gelince..
Özellikle sol elimin baş parmağındaki takma tırnak beni mahvetti. Hatta ağlattı. Bunu samimi söylüyorum. O derece zor çıktı.. :(   Bir daha takma tırnak takar mıyım hiç bilmiyorum! Şu an çok zor gözüküyor.. :)





                                                         Flormar 319 numara

Ve şimdi tırnaklarımmm;



Bu haliyle gerçekten çok hoş oldu..











2 yorum:

  1. aslında bu kadar saglam olması hoş saga sola takılıp dışardeyken düşmesinden iyidir hiç diilse :) suda çıkmıyosa özel solüsyonları var canım bu şekilde kullanabilirsin

    YanıtlaSil
  2. Sağlam olması evet çok güzel ama ilk deneyimimdi ve çıkarırken çok zorladı. Özel solüsyon olduğunu bilmiyordum. Yorumun için teşekkürler en kısa zamanda bakacağım canım :)

    YanıtlaSil