13 Eylül 2013 Cuma

Bakımlı Tırnaklar

Tırnaklar bir bayanın en çok dikkat etmesi ve özenmesi gereken şey bence. Ben tırnaklara çok önem veririm. Tırnakları bakımlı olan bir bayanın kendisi de bakımlı demektir..



*** Çoğu bayanın oje sürüp kurumasını bekleyecek vakti yok! Oysa doğru dürüst bir manikür için en az 15 dakikaya ihtiyacınız var. Böylelikle tırnaklarınız çok daha kısa sürede insan içine çıkacak görünüme kavuşabilir.

TIRNAKTA OJE BAKIMI: 

- Önce tırnaklarınızın içini temizleyin. Ve tırnak diplerinize bir parça krem sürün. Koyu renk oje her türlü kusuru gösterir. Vaktiniz darsa, şeffaf ve renksiz bir tırnak parlatıcısı veya açık pembe oje sürün. 




- Hangi renkten sürerseniz sürün kolay kuruması için, ojeyi tek kat sürmeyi tercih edin. Ellerinizi yaklaşık 30 sn buz gibi soğuk suya sokmanız kuruma işlemini hızlandıracaktır.

- Çalışan veya davete gidecek bir kadının her an her şeye hazır olması lazım. Mesela manikür sırasında sürdükleri o nefis bordo ojenin sabah uyandığınızda korkunç göründüğünü fark ettiniz. Bazı yerleri çıkmış, çatlamış.. İyi mi? Bir de evde aseton kalmamış! :) Panik yok.. Herhangi bir ojeyi tek kat halinde sürüp hemen silerseniz altta kalan bordo oje de çıkacaktır.   :) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder