14 Eylül 2013 Cumartesi

Tişörtlerinizi Kendiniz Tasarlayın!

Elinizde düz beyaz veya farklı renklerde sade  tişörtleriniz var. Ve artık onları sade giymekten sıkıldınız. O halde kendi tişörtünüzü kendiniz dilediğiniz gibi tasarlayın! :)

Tişörtünüzü önce ortadan döndürerek büzün. Daha sonra bir ip yardımıyla istediğiniz sayıda, istediğiniz büyüklükte veya eşit olarak bölün. Renkli kalıcı boyalar yardımıyla böldüğünüz yerlerin tamamını boyayın. Ve tişörtünüzü açın. İşte şekil ortada! 


* Düz beyaz tişörtünüze plastik bardak ve kalıcı boyalar yardımıyla resimdeki gibi yuvarlak desenler, geometrik şekiller veya istediğiniz şekilde desenler verebilirsiniz. 


* Bir başka beyaz tişörte fırça ve kalıcı kumaş boyaları yardımıyla ebru sanatı yapar gibi,  fırçadan boyayı tişörte püskürterek değişik bir desen oluşturabilirsiniz. 


*** Bir başka tasarım şekli de tişört veya body'lerinizi kesmek. Küçükken böyle uçları kesik kesik tişörtlerden çok giyerdik. Kesiklerin ucunda da renk renk boncuklar olurdu. :) 




- Yukarıdaki bu yarım body'i kot gömlek içine, jean pantolonlarınızın üstüne ve daha birçok şeyle kombinleyebilirsiniz.


- Bir başka tasarım şekli de tişörtünüzün sırt veya ön kısmını sıralar halinde kesmek. Çoğu  markaların raflarında bu tarz kesimler mevcut.. :)


SEVGİLER







2 yorum: